Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Στη γειτονιά των Αγγέλων ο Άγγελος Νικολάου

ΕΝΑΝ επίγειο Άγγελο είχαμε αγαπήσει στην «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» και όχι μόνο, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε!!! Πέταξε στους ουρανούς ο εξαίρετος...




ΕΝΑΝ επίγειο Άγγελο είχαμε αγαπήσει στην «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» και όχι μόνο, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε!!! Πέταξε στους ουρανούς ο εξαίρετος συνάδελφός μας και υπέροχος Άνθρωπος, ο αγνός αγωνιστής της ζωής, αλλά και του δικαίου των εργαζομένων, ο λεβέντης Καλαβρυτινός συμπατριώτης και εκλεκτός μου φίλος Άγγελος Νικολάου, από την ΚΕΡΤΕΖΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!! Ο εκλιπών είχε δώσει πολλές μάχες και τις είχε κερδίσει, δεν μπόρεσε όμως να νικήσει την τελευταία άνιση μάχη με την επάρατη νόσο και έφυγε χθες αθόρυβα, με την αξιοπρέπεια που τον διέκρινε σε όλη του τη ζωή!!! Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη, για όσα πολλά προσέφερε στο Σύλλογο και παντού!!! Καλό σου ταξίδι στις στρατιές των επουρανίων Αγγέλων αγαπημένε συνάδελφε και φίλε μου Άγγελε!! Η αγάπη και οι ευχές όλων μας, ας είναι βάλσαμο και παρηγοριά για την υπέροχη οικογένειά σου και για όλους όσοι πολλοί σε γνώρισαν και σε αγάπησαν!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΛΑΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.