HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα αποχαιρέτησαν τον "γητευτή" των αιθέρων Γιώργο Αθανασίου (Κουτσομίχαλο) - ΦΩΤΟ

Πάνδημα τα Καλάβρυτα αποχαιρέτησαν σήμερα, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλιψης, τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Κουστομίχαλο) Αντιπτέραρχο ε.α. τη...



Πάνδημα τα Καλάβρυτα αποχαιρέτησαν σήμερα, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλιψης, τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Κουστομίχαλο) Αντιπτέραρχο ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγε στα 72 του χρόνια.
Στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το κλίμα ήταν βαρύ και φορτίστηκε περισσότερο από της ομιλίες για τον εκλεκτό και ιδιαίτερα αγαπητό συμπατριώτη μας, δίπλα από το φέρετρο που ήταν σκεπασμένο με την γαλανόλευκη, το σπαθί του και τα παράσημά του. Με λόγια καρδιάς μίλησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κος Νασιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κος Βαζαίος, φίλοι του εκλιπόντος, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας και κυρίως η σύζυγός του Άννα που συγκίνησε τους πάντες. Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου ανέγνωσε ο Αντιδήμαρχος κος Σφαραγκούλιας.
Στη είσοδο του Ναού διακρίναμε στεφάνια από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλου, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιά, του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου Μπλιούμη, του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου.  
Τη σορό προς το κοιμητήριο συνόδευσαν η οικογένειά του, Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, που υπηρέτησε ο εκλιπών ως νέος Καλαβρυτινός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Βουλευτής Αχαΐας κος Μάρκου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, φίλοι και συγγενείς.

Ο Γεώργιος Αθανασίου του Μιχάλη και της Αικατερίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, εισήχθη το 1970 στη Σχολή Ικάρων (Τμήμα Ιπταμένων) απ’ όπου αποφοίτησε το 1974. Υπηρέτησε σε πολλές μονάδες και σχηματισμούς. Το 2002 έγινε Ταξίαρχος και υπηρέτησε ως Διοικητής Αεροπορίας στην Κύπρο. Το 2005 υπηρέτησε στη Διεύθυνση Ασφαλείας Πτήσεων Εδάφους και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποπτεράρχου. Επανήλθε το 2010 στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. (Α.Σ.Α.ΕΔ.) ως Δ/ντης μέχρι το έτος 2012 και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπτεράρχου.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.