HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΣΕΠ: 101 μόνιμες προσλήψεις σε υπουργείο Τουρισμού - Κτηματολόγιο

Ξεκινούν από σήμερα και μέχρι 28 Ιανουαρίου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις 101 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Τουρισμού και στο ελληνικ...



Ξεκινούν από σήμερα και μέχρι 28 Ιανουαρίου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις 101 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Τουρισμού και στο ελληνικό Κτηματολόγιο που έχει προκηρύξει ο ΑΣΕΠ.
Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Για ορισμένες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.
Τα πρόσθετα προσόντα για κάθε θέση δίνονται στον «Πίνακα κατανομής θέσεων», στήλη «Απαραίτητα πρόσθετα προσόντα» με τους αντίστοιχους κωδικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.