HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δείτε τις εντυπωσιακές νέες εμφανίσεις της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Νέες εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, εντυπωσιακές και με την βαριά ιστορία των Καλαβρύτων αποτυπωμένη, όση χωρούσε, στη...



Νέες εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, εντυπωσιακές και με την βαριά ιστορία των Καλαβρύτων αποτυπωμένη, όση χωρούσε, στην νέα αγωνιστική φανέλα. Η νέα φανέλα, που συμπληρώνει τις άλλες δυο (μπλε και κίτρινη) έκανε την πρώτη της εμφάνιση σήμερα στο Δημαρχείο των Καλαβρύτων, με την ευκαιρία της εορτής του Δημάρχου και την εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας. 
Στο Δημαρχείο

Το γραφείο του Δημάρχου, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και αντιπροσωπεία της Α.Ε.Καλαβρύτων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαβρύτων Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Νίκο Κυριαζή, των αρχηγών Νίκου Παπαγεωργίου και Δημήτρη Παπαδόπουλου και του "Βενιαμίν" της ομάδας Αχιλλέα Δαφαλιά. Μαζί με τις ευχές όλων και τα καθιερωμένα κεράσματα, η αντιπροσωπεία της ομάδας, δώρισε στον εορτάζοντα Δήμαρχο, την νέα εμφάνιση, με τον συμβολικό Νο12 (ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας).
Οι νέες εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, εντυπωσιακές και με την βαριά ιστορία των Καλαβρύτων αποτυπωμένη, όση χωρούσε, εντυπωσίασε.
Ο κος Παπαδόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, ευχόμενος σε όλα τα μέλη της ομάδας υγεία και επίτευξη στόχων, τονίζοντας, εμφανώς εντυπωσιασμένος από τις νέες εμφανίσεις, οτι τα χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν τον τόπο μας και την ιστορία του, είναι ο συνεχής αγώνας με ήθος αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια και απηύθυνε μήνυμα σε όλους τους αθλητές, λέγοντας οτι τα ιερά σύμβολα του τόπου μας, που αποτυπώνονται στη νέα εμφάνιση, να είναι κυρίως αποτυπωμένα στην καρδιά και στην ψυχή μας.
Προπόνηση 
Ακολούθησε η προγραμματισμένη προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, όπου οι αθλητές δοκίμασαν και φωτογραφήθηκαν με τις νέες εμφανίσεις. Με τις νέες εμφανίσεις θα παραταχθεί η ομάδα των Καλαβρύτων στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ψαθόπυργου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/1 στα Καλάβρυτα.
Οι νέες εμφανίσεις έχουν εικόνες από την ιστορία των Καλαβρύτων, όπως την Αγία Λαύρα, το Τόπο εκτέλεσης, το Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας, αλλά και τον Οδοντωτό, ενώ ως σύνθημα φέρουν το: "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ". 
Το σχεδιασμό έκανε η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών "Playsports"
Χορηγοί της νέας εμφάνισης ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων και η εταιρεία ΤΕΜΑΚ του Ηρώδη Μητσόπουλου. 
Δείτε φωτογραφίες  







{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.