HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid-19 στο κέντρο της πόλης και στο χιονοδρομικό κέντρο

Με αφορμή την μεγάλη επισκεψιμότητα που χαρακτηρίζει τις τελευταίες ημέρες την περιοχή των Καλαβρύτων, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία...



Με αφορμή την μεγάλη επισκεψιμότητα που χαρακτηρίζει τις τελευταίες ημέρες την περιοχή των Καλαβρύτων, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία  διενέργειας  δειγματοληπτικών ελέγχων τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στο χιονοδρομικό κέντρο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο ευρύ κοινό , κατά τις ώρες 09:00 με 11:30, ενώ από τις 12:00 μέχρι τις 14:30 θα διενεργούν ελέγχους στους επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου.

Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι υγειονομική επαγρύπνηση στον χειμερινό τουριστικό προορισμό της Αχαΐας,  που προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.