HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, την 28η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους...



Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη, την 28η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έγκρισης δανειακής σύμβασης με το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τη χορήγηση δανείου για την εκτέλεση έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καλαβρύτων» και εξουσιοδότηση νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή της .
2. Περί λογιστικής τακτοποίησης εισπράξεων και οφειλών ΔΕΗ έτους 2021.
3. Περί αιτήματος Ο.Τ.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής τάφρου επί δρόμων-χωρών αρμοδιότητας του Δήμου μας για την κατασκευή του έργου: «Τεχνικές εργασίες κατασκευής και συντήρησης υποδομών δικτύου ΤΔ Δυτικής Ελλάδας & Νήσων Ιονίου, Υποέργο: Σποραδική Εργολαβία Μικτών Υποδομών Τηλεπ. Δικτύου για τη Γεωγραφική Περιοχή Γ».
4. Περί γνωμοδότησης για τη μεταβολή σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2022-2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.