Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με αισιοδοξία και ευχές από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων - Τα κάλαντα στους μαχητές της πρώτης γραμμής

Αισιόδοξη νότα σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, με την Φιλαρμονική να δίνει τον τόνο και το Διοικητικό, Ιατρικό και ...



Αισιόδοξη νότα σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, με την Φιλαρμονική να δίνει τον τόνο και το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό να κάνει ένα μικρό εορταστικό διάλειμμα ανάμεσα στις ατέλειωτες ώρες μάχης που δίνει.    

Αξίζει να σημειώσουμε, οτι το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, έχει μετατραπεί σε κέντρο αναφοράς και σε ένα πρότυπο Περιφερειακό Θεραπευτήριο του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την οχύρωση της κοινωνίας της επαρχίας Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας. Οι «μαχητές της πρώτης γραμμής», ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, κάνουν πάντα αλλά πολύ περισσότερο τα χρόνια της πανδημίας, υπερβάσεις στηρίζοντας την υγειονομική άμυνα μια ολόκληρης επαρχίας, έχοντας συνεχώς δίπλα τους τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης και του προσωπικού.

To Νοσοκομείο εκτός από την καθημερινή φροντίδα δεκάδων περιστατικών, σηκώνει όλο το βάρος της επιχείρησης «Ελευθερία» με τους εμβολιασμούς, αλλά και τα δεκάδες περιστατικά κρουσμάτων που έχουν παρουσιαστεί και με πολύ φροντίδα βοηθούν όλους κατα και μετά την νόσηση. 

Εκτός από ένα μεγάλο Ευχαριστώ, τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό το τεράστιο έργο τους.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.