HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό Δελτίο

ΑΧΑΪΑ Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπές Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 1...



ΑΧΑΪΑ
Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπές
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το βράδυ, διέπραξε δύο κλοπές, αφαιρώντας από δύο άνδρες, ένας πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον γιατρό νοσηλευτικού ιδρύματος στην Πάτρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και χρήζει άμεσα χειρουργείου, της απαίτησε το χρηματικό ποσό των (17.000) ευρώ.
Στη συνέχεια άγνωστη συνεργός του απατεώνα μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, όπου παρέλαβε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των (17.000) ευρώ.
Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΗΛΕΙΑ
Σύλληψη αλλοδαπής για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στα Καβάσιλα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι όταν οι αστυνομικοί της πραγματοποίησαν σήμα για αστυνομικό έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε, εκείνη απέρριψε μια συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο με καρφιά, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων της διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΑΙΤΩΛΙΑ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη, σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους (2,6) γραμμαρίων.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.