HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ: Κορυφαίοι Αντετοκούνμπο, Σάκκαρη, Εθνική πόλο

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκκαρη αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές στα βραβεία του ΠΣΑΤ, ενώ η Εθνική πόλο α...



Για δεύτερη σερί χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκκαρη αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές στα βραβεία του ΠΣΑΤ, ενώ η Εθνική πόλο ανδρών ψηφίστηκε απ' τους αθλητικούς συντάκτες ως η καλύτερη ομάδα της χρονιάς. 
Προτού ανακοινωθούν οι νικητές των βραβείων τιμήθηκαν όσοι κατέκτησαν μετάλλια στο Τόκιο (Εθνική πόλο, Ντούσκος, Τεντόγλου και Πετρούνιας, με τους τελευταίους δύο να απουσιάζουν από την εκδήλωση), αλλά και γενικότερα όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν παρών, ωστόσο έστειλε το μήνυμά του: «Ευχαριστώ για την αναγνώριση. Πάντα προσπαθώ να δίνω χαρά στους Ελληνες και να εμπνέω τα νέα παιδιά, όπως έκαναν οι παλιοί το ίδιο με εμένα. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».
Η Μαρία Σάκκαρη παρέλαβε  συγκινημένη το βραβείο της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσω να μην συγκινηθώ. Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, μια δύσκολη περίοδος για την ανθρωπότητα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το να κλείνει η χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Είναι τεράστια τιμή να κουβαλάω την Ελλάδα μαζί μου στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά τους».
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία κατά τη βράβευση της Εθνικής πόλο ήταν φανερά συγκινημένη. «Και οι τρεις ομάδες μας έκαναν υπερήφανους, αυτά όμως τα παιδιά που έτυχε να παρακολουθήσω αγώνα με τον αγώνα. Είχα ένα προαίσθημα, φαινόντουσαν, πήγαιναν καλά σε όλη την πορεία και θριάμβευσαν. Αυτό όμως που με συγκίνησε διπλά και με έκανε διπλά περήφανη, είναι το ήθος τους» είπε αρχικά και προσέθεσε βουρκωμένη: «Γιατί όταν ο αρχηγός τους εκείνο το βράδυ είπε, αν θυμάμαι καλά, ότι ντρέπονται για την χαρά τους ομολογώ ότι τότε έκλαψα για τα παιδιά αυτά. Και είμαι διπλά συγκινημένη για την βράβευσή τους» είπε.
Η ομάδα του πόλο απέσπασε και το βραβείο του κορυφαίου προπονητή. Μάλιστα, ο Θοδωρής Βλάχος κατά τη βράβευσή του έσπευσε να... αποθεώσει τον έτερο υποψήφιο καλύτερο κόουτς Γιώργο Πομάσκι λέγοντας: «Ο ρόλος του προπονητή είναι πολύπλευρος, αλλά δεν είμαι μόνος. Ευχαριστώ την ΚΟΕ που μου εμπιστεύτηκε να οδηγήσω την ομάδα σε δύο Ολυμπιάδες και τη νέα διοίκηση που με εμπιστεύτηκε ως το Παρίσι. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, αλλά και τους αθλητές κυρίως. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και όσους δεν με ψήφισαν. Και αν ψήφισαν Πομάσκι έπραξαν σωστά. Είναι ένας δάσκαλος του ελληνικού αθλητισμού. Γνωριστήκαμε στο Τόκιο και γίναμε φίλοι, αλλά είναι ένας δάσκαλος με μεγάλη διαδρομή και δικαιούνταν να είναι εδώ μαζί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.