HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσανιώτης για Πατρών–Πύργου: «Ο αυτοκινητόδρομος ξεκινά και θα παραδοθεί από την κυβέρνησή μας»

Την οριστική έγκριση της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η εξέλιξη αποτελεί μι...



Την οριστική έγκριση της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η εξέλιξη αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιβράβευση των συντονισμένων ενεργειών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων όσοι έδωσαν μάχη για την πραγματοποίηση του μεγάλου έργου το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης δήλωσε σχετικά: «Η έγκριση κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επιβράβευση των προσπαθειών του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργού  Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή και όλων όσοι δώσαμε σκληρή μάχη για την υλοποίηση του έργου. Κυρίως αποτελεί μια τεράστια νίκη για τους πολίτες της Αχαΐας και της Ηλείας. Το μεγάλο έργο για τον τόπο μας επιτέλους ξεκινά άμεσα».
Ο νέος άξονας θα έχει ταχύτητα μελέτης 120 χιλ/ώρα, 8 ανισόπεδους κόμβους, 15 γέφυρες και 64 διαβάσεις.  Θα διαθέτει Κέντρο Λειτουργίας και Συντήρησης με Μονάδα Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Αστυνομικό Σταθμό. Η κατασκευή ξεκινά άμεσα με προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης 40 μήνες. Τα πρώτα 56 χλμ. απο τα συνολικά 75 χλμ., ωστόσο, θα ολοκληρωθούν νωρίτερα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.