Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας χρόνος από το πρώτο εμβόλιο - Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στο Εμβολιαστικό Κέντρο του ΠΓΝΠ

Σαν χθες 29 Δεκεμβρίου του 2020, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της covid 19 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο...



Σαν χθες 29 Δεκεμβρίου του 2020, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της covid 19 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. 
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, επισκέφθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο του ΠΓΝΠ. 
«Σαν σήμερα, έκανα συμβολικά πρώτος το εμβόλιο μαζί με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη. Είχα πει τότε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ότι εμπιστευόμαστε την επιστήμη και είμαστε καθ όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη ανηφόρα που ανεβαίνουμε ως κοινωνία, κόντρα στην πανδημία με το εμβόλιο ως το μοναδικό μέσο θωράκισης της δημόσιας υγείας. Ένα χρόνο μετά, οφείλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που ανταποκρίνονται πλήρως στα καθήκοντά τους, με όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες του συστήματος υγείας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 29 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2021, στο Εμβολιαστικό Κέντρο του ΠΓΝΠ έχουν πραγματοποιηθεί 77.000 εμβολιασμοί.
Ο κ. Καρβέλης, στο πρόσωπο του Ιατρού Άγγελου Σαραντόπουλου, ευχαρίστησε όλους τους Ιατρούς, το Νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό που στελεχώνουν τις εμβολιαστικές γραμμές του ΠΓΝΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.