HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

36 απολύσεις στην ΕΒΟ Αιγίου μέσα στα Χριστούγεννα

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στην ΕΒΟ Αιγίου καθώς 36 άτομα τελικά απολύονται, παρά τις δεσμεύσεις της εταιρίας πως θα ανανεω...



Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στην ΕΒΟ Αιγίου καθώς 36 άτομα τελικά απολύονται, παρά τις δεσμεύσεις της εταιρίας πως θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους μετά το τέλος του έτους.
 Πρόκειται για εργαζόμενους που δούλευαν στη μονάδα τα τελευταία 4 χρόνια, καλύπτοντας πάγιες και λειτουργικές ανάγκες και οι συμβάσεις τους λήγουν στο τέλος του 2021.
Υπνεθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου ανανεώθηκαν από τη ∆ιοίκηση των Ελληνικών Αµυντικών Συστηµάτων  Αιγίου οι συμβάσεις των 36 εργαζομένων, οι οποίοι, όπως αναφερόταν τότε θα παρέμεναν  έως ότου τελειώσει ο νέος διαγωνισµός για την εταιρεία που θα παρέχει προσωπικό, για 3 συν 1 έτη.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, είχε δηλώσει σχετικά: «Η κυβέρνηση και η διοίκηση των ΕΑΣ έχουν συγκροτηµένο σχέδιο και βούληση να θέσουν σε αναπτυξιακή τροχιά την αµυντική βιοµηχανία της χώρας και να αντιµετωπίσουν χρόνιες παθογένειες. Ειδικά για τα ΕΑΣ Αιγίου αποφασίστηκε µια δίκαιη λύση. Λύση που εξασφαλίζει την οµαλή λειτουργία του εργοστασίου και εγγυάται την εργασιακή ασφάλεια του προσωπικού».
Συνολικά η ΕΒΟ Αιγίου απασχολεί 95 εργαζόμενους εκ των οποίων οι 30 μέχρι τον Μάρτιο θα συνταξιοδοτηθούν, γεγονός που σημαίνει πως η ΕΒΟ Αιγίου θα λειτουργεί με το μισό προσωπικό, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σοβαρά προβλήματα και να κρίνεται αβέβαιο το μέλλον του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.