HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

3ο Rally Regularity Monte Vostitsa σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Στην περιοχή της Αιγιάλειας 67 κλασικές μηχανοκίνητες  καλλονές θα συμμετάσχουν στο 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa με κέντρο την πόλη το...



Στην περιοχή της Αιγιάλειας 67 κλασικές μηχανοκίνητες  καλλονές θα συμμετάσχουν στο 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa με κέντρο την πόλη του Αιγίου και διαδρομές στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.
Ο αγώνας  αποτελεί  τον  τελευταίο  γύρο του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  RALLY  REGULARITY  Ιστορικών  αυτοκινήτων  της  ΟΜΑΕ  και θα  διοργανωθεί από την ΑΛΜΑ Αιγίου,  αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021.  
Το χειμερινό  τοπίο, είναι  το χαρακτηριστικό πλέον γνώρισμα του συγκεκριμένου αγώνα. Οι καιρικές δυσκολίες της εποχής, απαιτούν από τα πληρώματα επιπλέον ενέργεια και προσπάθεια  για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της νίκης. 
Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη τους, τους μεγάλους χορηγούς:
- το κατάστημα ελαστικών  MARINOS & FRAGOS Jr
- το εμπόριο αγροτικών προϊόντων «Ο ΜΠΕΜΠΗΣ»
- το AUTOVISION ΚΤΕΟ Αιγίου
και  το ΝΠΔΔ  Δήμου Αιγιαλείας για την βοήθειά του.
Η εκκίνηση,  ο τερματισμός  και  η απονομή  του  αγώνα θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην  Πλατεία  Υψηλών Αλωνίων στο  Αίγιο , γνωστό και σαν μπαλκόνι του Κορινθιακού για την υπέροχη  θέα.
Όλες  οι πληροφορίες  για τον αγώνα στο www.alma-aigiou.gr


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.