Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου πρέσβειρα της Women Act

Με τη συμμετοχή πλήθους γυναικών έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα στο Επίκεντρο, τα αγκαίνια του νέου hub της Women Act στην Πάτρα, με τίτλ...



Με τη συμμετοχή πλήθους γυναικών έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα στο Επίκεντρο, τα αγκαίνια του νέου hub της Women Act στην Πάτρα, με τίτλο «Ηγέτιδες στη δημόσια σφαίρα».
Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας κα Ζωή Ράπτη, η οποία αναφέρθηκε στο ρόλο των γυναικών στη δημόσια σφαίρα και κυρίως στα τελευταία δύσκολα χρόνια μέχρι την πανδημία.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Μαίη Ζαννή, συνιδρύτρια και Πρόεδρος της Women Act στην Ελλάδα και σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, η οποία εξήγησε τους σκοπούς της οργάνωσης και εξήρε την πρωτοβουλία της Αχαιής Βουλευτού κας Χριστίνας Αλεξοπούλου και το ρόλο της ως πρέσβειρα για την Αχαΐα.
Η κα Αλεξοπούλου εμπνεύστηκε και υλοποιεί την προσπάθεια υποστήριξης και ανάδειξης των γυναικών της Αχαΐας σε ηγέτιδες, στην κοινωνική και πολιτική ζωή, στο επιχειρείν και τις τέχνες.
«Μπαίνουμε μπροστά για τις ηγέτιδες γυναίκες της Αχαΐας, που δεν λένε δεν μπορώ, και με αυτοπεποίηθηση θα τα καταφέρω.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αχαιή Βουλευτής, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα αυτής της πορείας για την περιοχή μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.