HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό Δελτίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατ...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε με υπάλληλο ιατρείου και με το πρόσχημα πληρωμής αντιτίμου υποτιθέμενης ιατρικής εξέτασης του γιού του, ζήτησε από την υπάλληλο τον κωδικό της χρεωστικής της κάρτας.
Η παθούσα αφού έδωσε τον κωδικό έλαβε μήνυμα, με φερόμενο αποστολέα Τράπεζα, σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να επιβεβαιώσει τους κωδικούς της κάρτας της, προκειμένου να πιστωθεί το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.
Στη συνέχεια η παθούσα απέστειλε τους κωδικούς της σε υποτιθέμενη ηλεκτρονική διεύθυνση τράπεζας, με αποτέλεσμα ο δράστης να πραγματοποιήσει μεταφορά του χρηματικού ποσού των (2.696) ευρώ από τον λογαριασμό της, σε λογαριασμό τρίτου.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς, δυο φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 40 ευρώ.
Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του νόμου περί νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε να έχει στην οικία της (53) σκύλους και μια γάτα, τα οποία στερούνταν περιπάτου και ασκήσεως σε εξωτερικό χώρο.
Επιπλέον, δυο από τα σκυλιά είχαν γεννήσει χωρίς να έχει ληφθεί σχετική άδεια για την αναπαραγωγή, ενώ η γυναίκα δεν είχε προβεί στον προβλεπόμενο ετήσιο εμβολιασμό των σκυλιών.
Παράλληλα, στα εννέα από τα σκυλιά δεν αντιστοιχούσε ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης, που ήταν επικολλημένος στα βιβλιάρια υγείας.
Στην συλληφθείσα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 76.600 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση του νόμου περί εισφορών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Μανολάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει την είσοδο σε πελάτη, ο οποίος δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή PCR Test ή Rapid Test για Covid - 19.
Στην επιχείρηση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, ενώ στον πελάτη επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Ανεύρεση πολεμικού υλικού

Εντοπίστηκαν από πολίτη χθες το πρωί, σε δύσβατη ορεινή περιοχή, σε χωριό του Ξηρομέρου, τρεις χειροβομβίδες, με αυλακώσεις, οι οποίες έφεραν ενδείξεις διάβρωσης.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, οι οποίοι απέκλεισαν το χώρο, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή και εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.