HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όργωσαν τα βουνά των Καλαβρύτων οι Εντουράδες - Εντυπωσιακοί διήμεροι αγώνες στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 28/11/2021 στα Καλάβρυτα, οι διήμεροι αγώνες Εντούρο που διοργάνωσε  οι Off Road Team, My Track, Αθ...



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 28/11/2021 στα Καλάβρυτα, οι διήμεροι αγώνες Εντούρο που διοργάνωσε  οι Off Road Team, My Track, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας και Red Fox Enduro στα Καλάβρυτα. Οι αγώνες ήταν για το 3ο και 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (και 2o για το Κύπελλο) Enduro Ελλάδος και ηταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Αλέξανδρου Ρήγα, απ’ την Κέρτεζη Καλαβρύτων, που έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες απ’ τη ζωή.

Με 100 και πλέον συμμετοχές οι αθλητές πρόσφεραν σπάνιας ομορφιάς θέαμα στις μοναδικές διαδρομές των Καλαβρύτων που είναι κατα γενική ομολογία από τις καλύτερες στην Ελλάδα και όχι μόνο. 
Οι Καλαβρυτινοί αθλητές Νίκος Αρμπής και ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος στην κατηγορία C και ο "μικρός" Κώστας Τσεντούρος στην κατηγορία jounior, έκαναν εντυπωσιακές διαδρομές και έδιξαν οτι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα Καλάβρυτα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Οι απονομές των νικητών σε όλες τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκαν στην πρώην μαθητική εστία Καλαβρύτων που ήταν και το κέντρο των αγώνων, παρουσία του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου και υπευθύνου της Πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Ζησιμόπουλο και του Αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου και Πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ.  Τζόβολου





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.