HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΗΓΕΣ ΛΑΔΩΝΑ: Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την Ανάπλαση και Αξιοποίηση των Πηγών (ΦΩΤΟ)

Το "νερό στο αυλάκι" μπήκε για την αξιοποίηση των πηγών του Λάδωνα με συνεχή και σημαντικά βήματα. Σήμερα 8/11, στο δημοτικό κατάσ...



Το "νερό στο αυλάκι" μπήκε για την αξιοποίηση των πηγών του Λάδωνα με συνεχή και σημαντικά βήματα. Σήμερα 8/11, στο δημοτικό κατάστημα Κλειτορίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη-διαβούλευση για την σύνταξη της προμελέτης του σχεδίου αξιοποίησης. 

Παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Κουτρουλάκης, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δουκλιάς και Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας "Αρχαίος Κλείτωρ" κ. Μούσιος συνοδευόμενος από τα μέλη της Ομοσπονδίας κα Παπουτσή, Μπαλαφούτα και Γεωργακόπουλο, ο εκπρόσωπος του Τεχνικού γραφείου που έχει αναλάβει την σύνταξη της μελέτης κ. Ανδρέας Αλεβίζος, η μηχανικός του Δήμου κα Ευγενία Ιντζεγιάννη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Λυκούριας κ. Σβίγγος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Στούρας.

Στην διαβούλευση έγιναν οι προτάσεις όπως τις έχει συζητήσει η Ομοσπονδία "Αρχαίος Κλείτωρ" με τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο που περιλαμβάνουν μια σειρά παρεμβάσεων για την ανάδειξη και αξιοποίηση ενός αναξιοποίητου φυσικού θησαυρού και η ένταξή των Πηγών του Λάδωνα και της περιοχής μας στο ευρύτερο δίκτυο σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος της Επαρχίας Καλαβρύτων. 

     








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.