Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρ. Αλεξοπούλου : Επίσκεψη στο “Άλμα Ζωής” και συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο

Το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και είχε συνάν...



Το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και είχε συνάντηση με την Πρόεδρο κα Αγγελική Στεφανάκη, την Αντιπρόεδρο κα Νόπη Σάντα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κυρίες Χριστίνα Γιούρτη και Γωγώ Μοσχονά. Η Αχαιή Βουλευτής ενημερώθηκε για το έργο «ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» που υλοποιεί ο Σύλλογος “Άλμα Ζωής” και αφορά την υποστήριξη των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο, μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους, δηλαδή των ατόμων που καλύπτουν τις ανάγκες του ασθενή. Ένα σημαντικό πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση όλων όσων υπόκεινται σε ψυχολογική πίεση, συναισθηματική φόρτιση, σωματική και οικονομική επιβάρυνση, φροντίζοντας έναν ασθενή με καρκίνο.
Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για αυτές τις καινοτόμες προσπάθειές τους και εξέφρασε τη στήριξή της στη διαρκή εξέλιξη του κοινωνικού τους έργου, που αποτελεί συνέχεια του οράματος της αείμνηστης Λιολιώς Κολυπέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.