HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους του νομού Ηλείας

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους του νομού Ηλείας μετά το δεύτερο ισχυρό «κύμα» κακοκαιρίας που έπληξε αρκετές περιοχές. Το πρωί της Κυριακή...



Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους του νομού Ηλείας μετά το δεύτερο ισχυρό «κύμα» κακοκαιρίας που έπληξε αρκετές περιοχές. Το πρωί της Κυριακής βρήκε αντιμέτωπους τους κατοίκους με καταστροφές, με τους ίδιους να προσπαθούν να καθαρίσουν τη λάσπη που έχει καλύψει τα πάντα.
Ισχυρό μπουρίνι που ορισμένοι κάτοικοι αναφέρουν ως ανεμοστρόβιλο, έπληξε το βράδυ του Σαββάτου τη νότια Ηλεία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα.
Σύμφωνα με αναφορές, πτώσεις δέντρων και ζημιές κυρίως στο δίκτυο της ΔΕΗ, σημειώθηκαν στον Κακόβατο, στο Παλαιοχώρι, τη Μάκιστο και την Αρτέμιδα του Δ. Ζαχάρως, στο Κ. Σαμικό και στη Φρίξα του Δ. Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και στην περιοχή του Πελοπίου στην Αρχαία Ολυμπία.
Από τους ισχυρούς ανέμους πτώση δέντρου σημειώθηκε και στον Πύργο, σε πάροδο της οδού Πατρών, αλλά και στο Επιτάλιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ilialive.gr, χωρίς ρεύμα έμεινε και ένα μεγάλο τμήμα του Δ. Ζαχάρως, του Δ. Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και του Δ. Αρχ. Ολυμπίας.

Κλειστή για ώρες η Εθνική Οδός Πύργου-Πατρών
Η χθεσινή σφοδρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστή, για περισσότερες από έξι ώρες, η Εθνική Οδός Πύργου- Πατρών, στο ύψος της τοπικής κοινότητας της Αρετής, όταν το ρέμα της περιοχής ξεχείλισε.
Η Τροχαία έκλεισε τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο ,κάνοντας τις περισσότερες φορές υποδείξεις στους οδηγούς να γυρίσουν πίσω, αφού η διέλευση των οχημάτων ήταν σχεδόν αδύνατη, όπως αδύνατη ήταν και η εκτροπή των οχημάτων από παρακείμενες οδούς, αφού ήταν πλημμυρισμένες και αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.