HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ - ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΦΩΤΟ)

Προσπάθησαν τα κορίτσια της Α.Ε.Καλαβρύτων, αλλά δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Τροιζηνιακού με 9-0 στα πλαίσια τη...



Προσπάθησαν τα κορίτσια της Α.Ε.Καλαβρύτων, αλλά δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Τροιζηνιακού με 9-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής γυναικών  Η πολύ έμπειρη ομάδα της Αργολίδας, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα των Καλαβρύτων, με παίκτριες που έχουν αγωνιστεί στην Α΄Εθνική και με κορυφαία την Φανή Παντελάκη που σημείωσε 5 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η Φανή Παντελάκη  έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος, σε Καλλιθέα, Γλυφάδα και Ατρόμητο σχεδόν όλα της τα ποδοσφαιρικά χρόνια σε ομάδες Α εθνικής, ενώ είχε μπει και στο στόχαστρο της Αρσεναλ και μάλιστα με υποτροφία. Και φέτος είχε προτάσεις από ομάδες Α εθνικής αλλά λόγω οικογένειας αφού έχει ένα κοριτσάκι, έμεινε στον Γαλατά και στον Τροιζηνιακό.

Για τα κορίτσια των Καλαβρύτων που σε έναν ακόμα αγώνα έπαιξαν με πάθος και ποδοσφαιρικό ήθος, ήταν ένας αγώνας εμπειριών. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!





 















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.