HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Πνευματική όαση για τα παιδιά οι Κυριακάτικες συναντήσεις στο Κατηχητικό

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, έδωσε προτεραιότητα στην ν...



Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, έδωσε προτεραιότητα στην νεολαία μας και με κάθε ευκαιρία αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους. Στο πνεύμα αυτό, έδωσε έμφαση και στα κατηχητικά σχολεία, προτρέποντας τους εφημερίους να λειτουργήσουν τα κατηχητικά που αποτελούν μια πνευματική όαση.
Μια τέτοια πνευματική όαση δημιούργησε με τις ευλογίες του Ποιμενάρχη μας ο εφημέριος Σκεπαστού και Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ. Χρήστος Μπίρμπας.
Κάθε Κυριακή μετά της Θεία Λειτουργία (11:30πμ), τα παιδία του Σκεπαστού έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μια διαφορετική φωνή, να "μείνουν ένα ουράνιο άνθος με ευωδιά παραδεισιακή" αλλά και να παίξουν, να εξωτερικεύσουν τα ερωτηματικά και τις ανησυχίες τους, να ψυχαγωγηθούν κυριολεκτικά. 
Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την πνευματική και δημιουργική αυτή απασχόληση, ανταποκρινόμενα με χαρά στην αγκαλιά που τους προσφέρει ο παπα Χρήστος.
Είναι εικόνες που έχουν λείψει από την σημερινή μας κοινωνία, εικόνες όμως και ήχοι που θα μείνουν ανεξίτηλα στα παιδιά και θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.