HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό Δελτίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχη...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα για απάτη.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο άνδρας εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ με το πρόσχημα εργασιών, της αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα στην Πάτρα προσέγγισαν μια γυναίκα, που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε (63) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έγγραφα, ενώ η παθούσα τραυματίστηκε ελαφρά κατά την πτώση της στο έδαφος.
Η τσάντα με το κλεμμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αποδόθηκε στην παθούσα.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα τυχερών παιγνίων και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος ένας πελάτης, που στερούταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο 14χρονοι ημεδαποί, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε ανασφάλιστη είσοδο πολυκατοικίας και αφαίρεσαν ένα ποδήλατο, αξίας (300) ευρώ.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων των ανήλικων προέκυψε ότι δεν είχαν προβεί στη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.