Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.ΝΑΣΙΩΤΗΣ: Μην πυροβολείτε τον Δήμαρχο

Με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου ως κύριου ομιλητή την ...



Με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου ως κύριου ομιλητή την 13η Δεκεμβρίου και τα πολλά τηλεφωνήματα που προσωπικά δέχθηκα του στυλ "τι διάολο κάνετε εκεί στον Δήμο κλπ" θέλω να καταθέσω τα εξής:
Πληροφορήθηκα από τον Δήμαρχο την απόφασή του να προσκαλέσει ως ομιλητή στις 13 Δεκεμβρίου τον κ. Παυλόπουλο στη διάρκεια της ανακήρυξης ως Επίτιμου Δημότη των Καλαβρύτων του δρ Σπύρου Βασιλάκου στις 13 Νοεμβρίου 2021. Και όχι μόνο συμφώνησα, αλλά θεώρησα την ενέργειά του αυτή πολύ καλή κίνηση τακτικής. Και θα εξηγήσω το γιατί.
Ο κ. Παυλόπουλος δεν είναι κουτός. Είναι καθηγητής Νομικής, χρόνια βουλευτής και Υπουργός. Και τελικά Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Γνωρίζει, λοιπόν, πολύ καλά ότι αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου ως κυρίου ομιλητή στις 13 του Δεκέμβρη είναι υποχρεωμένος, μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε με την υποβάθμιση του Ιστορικού Λαβάρου της Αγίας Λαύρας και την απαξίωση της Καλαβρυτινής Ιστορίας, να δώσει εξηγήσεις και σε μας αλλά κυρίως σε αυτούς που κείτονται στο Λόφο του Καπή, για την προσβολή που τους έκανε, υπογράφοντας 2 μέρες πριν αποχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο 2 διατάγματα που απαξιώνουν πλήρως την Ιστορία του τόπου των νεκρών, που ήρθε να τιμήσει μιλώντας για τη θυσία τους και καταθέτοντας στεφάνι στο μνήμα τους.
Πρέπει να εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να βάλει φαρδιά πλατεία την υπογραφή του. Ήταν συνειδητή ενέργεια; Ήταν αποτέλεσμα πιέσεων; Τι τέλος πάντων έγινε;
Τώρα αν ο κ. Παυλόπουλος αποποιηθεί εκ των υστέρων την αποδοχή της πρόσκλησης σημαίνει ότι ήταν συνειδητή του ενέργεια.
Αν πάλι έρθει και δεν αναφερθεί καθόλου στο θέμα, εκτός από προσβολή των νεκρών της 13ης Δεκέμβρη (απογόνων των αγωνιστών και πρωτεργατών της Επανάστασης του ‘21), δίνει το δικαίωμα στους βουλευτές μας που θα ‘φερναν το θέμα στη Βουλή (εγώ δεν είδα ποτέ τέτοιο πράγμα) αλλά και στους πρώην, νυν και επόμενους άρχοντες όλων των ειδικοτήτων (βουλευτών, περιφερειακών, δημοτικών, τοπικών οργανώσεων, φορέων κλπ) να παρευρεθούν στον καφέ που είθισται να παραθέτει ο Δήμος μετά το πέρας του μνημόσυνου και εκεί στη «Βουλή των Καλαβρύτων» να απαιτήσουν εξηγήσεις.
Γιατί έτσι θα μάθουν όσοι έρχονται στα Καλάβρυτα να γνωρίζουν και να σέβονται την Ιστορία του τόπου μας και να πάψουν να μας θεωρούν " ζουντούχια", που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι μια φωτογραφία μαζί τους.
Γι’ αυτό και ο τίτλος του άρθρου είναι “Μην πυροβολείτε τον Δήμαρχο”.
Θεόδωρος K. Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.