Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Ιάσονα Φωτήλα με την διοίκηση του νοσοκομείου Αιγίου

  Σε συνέχεια επαφών και συναντήσεων εργασίας με τους διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της Αχαΐας ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας τ...

 


Σε συνέχεια επαφών και συναντήσεων εργασίας με τους διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της Αχαΐας ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε πλήρως για τον τρόπο λειτουργίας τους εν μέσω πανδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, κ. Γεωργάκη, όπου ενημερώθηκε για φλέγοντα θέματα του νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα ενημερώθηκε για την αναβάθμιση που έχει πραγματοποιηθεί στον εξοπλισμό των ιατρικών μηχανημάτων του νοσοκομείου καθώς επίσης και για τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού εξαιτίας και αστάθμητων παραγόντων.  Στη συνέχεια ο Βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Ανατ. Αχαΐας (Αιγίου) όπου του κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα.

Ο Ιάσονας Φωτήλας επιπλέον ενημερώθηκε για την αυξημένη ετοιμότητα των νοσηλευτικών δομών του Γ.Ν. Αιγίου για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19 αλλά και για όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί και απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό. 

Ο Ιάσονας Φωτήλας ως αναπληρωτής τομεάρχης υγείας στέκεται πάντα αρωγός στο ΕΣΥ ενώ εκδηλώνει έμπρακτα τη στήριξή του σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της περίθαλψης των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.