Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στην Πάτρα

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Πάτρα. Η η Πατρών- Πύργου στην Παραλία Πατρών πλημμύρισε με τον δρόμο να είναι απροσπέλαστος. Πρ...



Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Πάτρα. Η η Πατρών- Πύργου στην Παραλία Πατρών πλημμύρισε με τον δρόμο να είναι απροσπέλαστος.
Προβλήματα σε παραλιακές περιοχές της Πάτρας εξακολουθούν να προκαλούν οι βροχοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι και ο έντονος κυματισμός της θάλασσας.
Ειδικότερα, τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στην περιοχή των Ιτέων, όπου λόγω πλημμυρικών φαινομένων έχει κλείσει τμήμα της παραλιακής οδού και καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές. Επίσης, ανάλογα πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται και στην παραλιακή περιοχή του Ακταίου, κοντά στο Ρίο.
Tα ξημερώματα επίσης πλημμύρισε η Ακτή Δυμαίων στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας. Πρόβλημα και στον παραλιακό δρόμο του Μονοδενδρίου όπου κύμα, πέτρες και χαλίκια βγήκαν στον δρόμο. 
Σε όλες τις περιοχές επιχειρούν μηχανήματα, που προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά και να καθαρίσουν τους δρόμους από τα φερτά υλικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.