Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κατέβασε ρολά η εστίαση

Με βασικό αίτημα τη λήψη αντισταθμιστικών μέτρων για την κάλυψη των απωλειών που προκαλούν στην αγορά οι νέοι περιορισμοί στους ανεμβολίαστο...



Με βασικό αίτημα τη λήψη αντισταθμιστικών μέτρων για την κάλυψη των απωλειών που προκαλούν στην αγορά οι νέοι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, οι συνδικαλιστικές ενώσεις των επαγγελματιών της εστίασης προχωρούν σε κινητοποιήσεις σήμερα καλώντας σε γενική απεργία και κατά τόπους διαμαρτυρίες.

Το Εμπορικό και Επιχειρηματικό Δίκτυο Καλαβρύτων συμμετέχει στο Πανελλαδικό Κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.), και καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο σε καθολική συμμετοχή και ΚΛΕΙΣΙΜΟ των καταστημάτων τους. Επίσης, το Εμπορικό και επιχειρηματικό Δίκτυο Καλαβρύτων καλεί τα Εμπορικά Καταστήματα σε ΑΠΕΡΓΙΑ την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 ως ένδειξη συμπαράστασης, αλλά και ως παθόντες. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε από τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (ΕΣΕΕ – Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητα) πράττοντας τα αυτονόητα για την υπεράσπιση των αιτημάτων του κλάδου.
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
1.) Μεταβολή επιστρεπτέας σε ΜΗ επιστρεπτέα.
2.) Μετάθεση υποχρεώσεων για 6 μήνες.
3.) Ειδικό πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων.
4.) Κατάργηση της αστυνόμευσης των πελατών από τους καταστηματάρχες
5.) Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών
6.) Απαραίτητη συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων με συμμετοχή στις αρμόδιες επιτροπές
7.) Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων, και νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021.
8.) Επιδότηση εργοδοτικών εισφορών.
9.) Επιδότηση ενεργειακού κόστους και ενοικίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.