HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Λαμπρός εορτασμός του πολιούχου Αγίου Ανδρέα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη επιβλητική πετρόκτιστη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα Σκεπαστού, τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή του Πρωτοκλήτου. Χθες παραμον...



Στην κατάμεστη επιβλητική πετρόκτιστη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα Σκεπαστού, τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή του Πρωτοκλήτου. Χθες παραμονή της εορτής τελέσθηκε Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός  μετ' αρτοκλασίας στον οποίο προέστει και κήρυξε τον Θείο Λόγο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Σήμερα, ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου, συνοδεία του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ευσεβίου, του εφημερίου Σκεπαστού και Αρχιερατικού Καλαβρύτων πρ. Χρήστου Μπίρμα, του πρ. Φίλιππα Χόρμπα, του Αρχιδιακόνου Νύφωνα και του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Σιλουανού.

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος κος Φλογεράς, ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου κος Παπαχριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Σκεπαστού κος Μπάλλιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκεπαστού κα Γιαννακαρίου, ο τ. Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κατσιρώδης, ο επίτιμος υπαρχηγός ΕΛΑΣ κ. Παπαδημητρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες και ολόκληρη την Θεία Λειτουργία όπως τις μετέδωσε ζωντανά το kalavrytanews.com 




















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.