HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέου Σκεπαστού

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίου Ανδρέου Σκεπαστού...



Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίου Ανδρέου Σκεπαστού. Σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 6:30μμ Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στον οποίο θα προστεί και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 7:00πμ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου.
ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΗΜ: Την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση το kalavrytanews στο fb https://www.facebook.com/KALAVRYTANEWS

    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.