HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

  Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφί...

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη. 
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα, που διατηρεί κατάστημα στο Αίγιο και προσποιούμενος τον πελάτη, με το πρόσχημα αγοράς μπαταρίας, συμφωνήσαν για την αγοραπωλησία έναντι του χρηματικού ποσού των (105) ευρώ. 
Στη συνέχεια ο άγνωστος δράστης προκειμένου να πληρώσει το αντίτιμο ζήτησε από τον παθόντα να εισέλθει σε τραπεζικό  ιστότοπο του τελευταίου, ενώ σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία ο άγνωστος δράστης ανέφερε στον παθόντα ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και του ζήτησε να εισέλθει σε άλλο τραπεζικό  ιστότοπο.
Ο παθόντας πείστηκε και ακολουθώντας άγνωστο σύνδεσμο πληκτρολόγησε τον κωδικό της τραπεζικής κάρτας της συζύγου του με αποτέλεσμα  ο άγνωστος δράστης να αφαιρέσει το  χρηματικό ποσό των 335 ευρώ. 


Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι έσπασε υαλοπίνακα πόρτας σταθμευμένου  αυτοκινήτου ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον παθόντα και τράπηκε σε φυγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.