Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 6 Χρόνια Φυλάκιση σε "άνδρα νταή" που ξυλοφόρτωσε τη γυναίκα του παρουσία παιδιών - Καταπέλτης Εισαγγελέας και Πρόεδρος

25η Νοεμβρίου σήμερα και είναι Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σήμερα μια τέτοια μέρα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικ...



25η Νοεμβρίου σήμερα και είναι Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σήμερα μια τέτοια μέρα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων, με την αυτόφωρη διαδικασία, εκδικάστηκε υπόθεση, ενδοοικογενειακής βίας, με ξυλοδαρμό γυναίκας από τον σύζυγό της ενώπιον μάλιστα και ανήλικων τέκνων.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το kalavrytanews.com, προσήλθε ενώπιον του Δικαστηρίου με τρεις κατηγορίες: 1. Ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκων μελών της οικογένειας. 2. Ενδοοικογενειακή απειλή κατ εξακολούθηση και 3. Εξύβριση. 

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων στην αγόρευσή του, προτείνοντας την αυστηρή τιμωρία του κατηγορουμένου και με σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της έδρας ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 6χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα επί 3ετία. 


   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.