HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχεται τον Αετό Πατρών

Η ομάδα των Καλαβρύτων υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 4.00 στο γήπεδό της τον Αετό Πατρών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμ...



Η ομάδα των Καλαβρύτων υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 4.00 στο γήπεδό της τον Αετό Πατρών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Τα Καλάβρυτα προέρχονται από 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 5 τελευταία τους παιχνίδια και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς και τέρματα 9 υπέρ (2η καλύτερη επίθεση) – 6 κατά (4η χειρότερη άμυνα) και εντός έδρας έχουν 2 νίκες (Άνω Καστρίτσι 1-0, Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 3-2) και 1 ήττα (Νίκη Προαστίου 1-3). 
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα 5 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς  και τέρματα 4 υπέρ (χειρότερη επίθεση) – 4 κατά (2η καλύτερη άμυνα) και εκτός έδρας είναι αήττητοι αφού έχουν 1 νίκη (Άνω Καστρίτσι 2-1) και 1 ισοπαλία (Κ. Δαβουρλής’92 0-0).
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Ευάγγελος Σαφαρίκας με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Κουτσοχέρα και Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.