Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Στην 9η τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο δημοτικό  πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζα...



Στην 9η τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο δημοτικό  πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 29η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και δια τηλεδιάσκεψης για τους ανεμβολίαστους, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.
2. Περί συζήτησης και ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2022, του Δήμου Καλαβρύτων και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2022, του Δήμου Καλαβρύτων.
3. Περί των τελών καθαριότητας, φωτισμού και δημοτικού φόρου των ηλεκτροδοτούμενων χώρων Δήμου Καλαβρύτων για το έτος 2022.
4. Περί επιβολής τελών ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης έτους 2022.
5. Περί επιβολής τελών χρήσης βυτιοφόρου μεταφοράς αστικών λυμάτων, έτους 2022.
6. Περί επιβολής τελών και δικαιωμάτων νεκροταφείων έτους 2022.
7. Περί επιβολής τελών πεζοδρομίων – πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2022.
8. Περί του συντελεστή Τ.Α.Π έτους 2022.
9. Περί επιβολής τελών Σφαγείων για το έτος 2022.
10. Περί επιβολής τέλους 0,50% και 5% επί των ακαθαρίστων εσόδων Κέντρων Διασκέδασης, Εστιατορίων και συναφών καταστημάτων και επιβολής τέλους παρεπιδημούντρων 0,5% για το έτος 2022.
11. Περί επιβολής τελών Εμποροπανηγύρεων και Λαϊκών Αγορών, έτους 2022.
12. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2021.
13. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης Γ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021.
14. Περί κατάθεσης πάγιας προκαταβολής σε λογαριασμό του Δήμου και ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμού.
15. Περί της με αριθμ. πρωτ. 8800/30-09-2021 αίτησης παραίτησης των μελών του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων – Σπήλαια Λιμνών Καστριών (ΔΗΚΕΚ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ), των δημοτικών συμβούλων, κ.κ. Σπύρου Θεοχάρη και Κων/νου Παπασπυρόπουλου και ορισμού νέων μελών για την ανασύνθεση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΚ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ.
16. Περί καταγραφής τυχόν μεταβολών που έχουν επέλθει από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2011 (συγχωνεύσεις, αναγνωρίσεις νέων οικισμών κ.λ.π.) στους οικισμούς της περιοχής του Δήμου Καλαβρύτων.
17. Περί παροχής γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για το Σχέδιο καθορισμού Τιμολογιακής Πολιτικής οικον. έτους 2022, του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν. Αχαΐας, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Ν.4555/2018.
18. Περί παροχής γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για το Τεχνικό πρόγραμμα ΄Εργων οικον. έτους 2022, του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν. Αχαΐας, με Τροποποίηση –Συμπλήρωση – Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 34/2021 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Αχαΐας, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Ν.4555/2018.
19. Περί αιτήματος Ο.Τ.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής και εγκατάστασης ευκολιών σε οδούς αρμοδιότητας του Δήμου Καλαβρύτων για το έργο: «΄Εργο Σύζευξις ΙΙ – Πρωτοδικείο Καλαβρύτων».
20. Περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 83/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα Σχολικά Συμβούλια των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.
21. Περί της από 23-11-2020 εξώδικης δήλωσης των κ.κ. Δημητρίου, Ιωάννη, Γεωργίου και Παναγιώτη Ζήκου, για κλείσιμο δημοτικού-κοινοτικού δρόμου (τοποθέτηση δύο σιδερόπορτων), στο βόρειο τμήμα του οικισμού Σκοτάνης, της Κοινότητας Σκοτάνης, Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.
22. Περί ιδιοποίησης τμήματος δημοτικού δρόμου στον οικισμό Καρούσι, της Κοινότητας Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων από τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. Στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα ακολουθήσει έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων αυτών και των προτάσεων για το καθένα που καλούνται να ψηφίσουν, καθώς επίσης και e-mail, με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της 9ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στις 27-10-2021, ώρα: 17.00, και μέσω τηλεδιάσκεψης.
2. Οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, που δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους στην διεξαγωγή της 9ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και μέσω τηλεδιάσκεψης, μπορούν να αποστείλουν την ψήφο τους για το κάθε θέμα ξεχωριστά, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη, είτε με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στον αριθμό 26920 23330 υπ’ όψη Νασιώτη, είτε με μήνυμα Κιν. τηλεφωνίας στον αριθμό 6973030086, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) , στη Διεύθυνση: lakisnasiotis@gmail.com ή prekoytis@1363.syzefxis.gov.gr (γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου).
3. Στους κ. κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση και μόνον, των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και να στείλουν την ψήφο τους σε όποιο θέμα αφορά την Κοινότητά τους, με την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω για τους Δημοτικούς Συμβούλους.
4. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος ZOOM που προμηθεύτηκε ο Δήμος Καλαβρύτων και θα ακολουθήσουν οδηγίες προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εφαρμογή της από την υπηρεσία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.