HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ.: Ο Νίκος Τσάμης με άνεση μία ακόμη θητεία στη θέση του προέδρου

Οι κάλπες για τη νέα ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων έβγαλαν νικητές: Τον πρόεδρο Νικόλαο Τσάμη ο οποίος εξασφάλισε με άνεση μία ακόμη θητεία στη θέση ...



Οι κάλπες για τη νέα ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων έβγαλαν νικητές: Τον πρόεδρο Νικόλαο Τσάμη ο οποίος εξασφάλισε με άνεση μία ακόμη θητεία στη θέση του προέδρου ενώ καθοριστική ήταν και η πρωτιά που έδωσαν ΚΑΙ στον νικητή των εκλογών για τη νέα Νομαρχιακή Διοικούσα (ΔΕΕΠ), Αντώνη Κουνάβη.    
Πιο συγκεκριμένα στα Καλάβρυτα στις εκλογές συμμετείχαν περίπου 600 μέλη (579 έγκυρα από τα οποία  127 στα Καλάβρυτα, 265 έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν στην Κλειτορία και 187 μέλη ψήφισαν ηλεκτρονικά). Για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων έλαβαν:
➠ Ο Νίκος Τσάμης 430 ψήφους.
➠ Ο Νίκος Παπαβραμόπουλος 179 ψήφους.
Για τη ΔΕΕΠ (ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ) έλαβαν:
➠ Ο Αντώνης Κουνάβης 279 ψήφους.
➠ Ο Νίκος Κατσουγκράκης 91.
Για το 9μελές Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων εκλέγονται οι: Ειρήνη Δουκλιά (215), Χαλβαντζής Χρήστος (159), Χαμακιώτης Παναγιώτης (132), Καρούζος Γιώργος (128), Παπαδόπουλος Ανδρέας (118), Θεοδώρου Ανδρέας (102), Νικολόπουλος Δημήτριος (100), Θανόπουλος Χρήστος (83), Καραγκούνη Μαρία (66) και Δημητρίου Μαρία (65).    
Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων Νικόλαος Τσάμης δήλωσε στο «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS» για την εσωκομματική διαδικασία:
«Mετά από μια πρωτόγνωρη και για τα τοπικά δεδομένα εσωκομματική διαδικασία, η πλειοψηφία των μελών του κόμματος στα Καλάβρυτα, οι νέοι μας συναγωνιστές που γράφτηκαν τώρα στο κόμμα αλλά και οι παλαιότεροι που ανανέωσαν την εγγραφή τους, δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και μου έδωσαν μια ακόμη εντολή για να τους εκπροσωπήσω και να αγωνιστώ για τα κοινά μας ιδανικά και την κοινή μας πολιτική αφετηρία, με στόχο το κοινό όφελος.
Οι εκλογές της Κυριακής ήταν μια διαδικασία από την οποία υπάρχουν πολλοί νικητές. Πρώτα απ όλα η ενότητα και η προοπτική της παράταξης. Εν συνεχεία και η Τοπική μας Οργάνωση αλλά και η Νομαρχιακή Αχαΐας της ΝΔ.
Προκειμένου να νικήσουμε και να ενισχύσουμε την βάση μελών του κόμματος στον ορεινό και δυσπρόσιτο δήμο, αυτή τη φορά στήθηκαν δύο κάλπες, δίνοντας την δυνατότητα στα μέλη να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο μαζικά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους στο κόμμα μας εμπιστεύθηκαν και σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση βοήθησαν να γίνουν δύο εκλογικά κέντρα στα Καλάβρυτα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι φίλοι μας καλύπτοντας αποστάσεις στην αχανή περιοχή που καλύπτουν τα Καλάβρυτα.
Για το επόμενο διάστημα ο αγώνας συνεχίζεται για εκλογικές νίκες και ουσία, με αποτελέσματα όσον αφορά τα προβλήματα της περιοχής».
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com για την θέση του Αντιπροέδρου θα προταθεί ο Παναγιώτης Χαμακιώτης   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.