HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με φόντο την Ακρόπολη το δείπνο Μητσοτάκη - Μέρκελ

Αποχαιρετιστήρια, διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από χθες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς διανύει τα τελευταία μέτ...



Αποχαιρετιστήρια, διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από χθες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς διανύει τα τελευταία μέτρα της 16ετους διαδρομής της στην Καγκελαρία.
Η κα Μέρκελ έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 20:00, στο «Ελ. Βενιζέλος». Η γερμανική αποστολή αναχώρησε άμεσα για την περιοχή του Λυκαβηττού, όπου η κυρία Μέρκελ είχε ιδιωτικό δείπνο στην οικία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την υποδέχθηκε στην πόρτα. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, η καγκελάριος αναχώρησε με τη συνοδεία της από το σπίτι του πρωθυπουργού.
Υπηρεσιακή καγκελάριος τις τελευταίες ημέρες, η κ. Μέρκελ αποδέχτηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού να επισκεφθεί την Αθήνα, λίγο πριν παραδώσει τα κλειδιά της Καγκελαρίας στον Όλαφ Σόλτς, κλείνοντας οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο για τη γερμανική πολιτική σκηνή, αλλά και για την Ευρώπη συνολικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.