HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Καλάβρυτα και Καλαμάτα δίδαξαν ποδόσφαιρο και πρόσφεραν θέαμα με ταλέντο και ήθος (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τον πρώτο της αγώνα έδωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Καλαμάτας - Πατίστας στα πλαίσια της ...



Τον πρώτο της αγώνα έδωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Καλαμάτας - Πατίστας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ΕΠΟ.

Η ομάδα των Καλαβρύτων, γνώρισε την ήττα με 2-1. Τα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του αγώνα όπου δέχθηκαν 2 τέρματα. Το τέρμα των Καλαβρύτων σημείωσε η Μίνα Κορδή στο 75΄ενώ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας φάουλ της Ιωάννας Βαρβιτσιώτη. Χαμένο πέναλτι για την Καλαμάτα (δοκάρι) στο 18'

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παναγοπούλου Κωσταντίνα, Τσεντούρου Δανάη, Δέπα Έλντα, Καλαμρά Ειρήνη, Φλογερά Θένια, Βαρβιτσιώτη Ιωάννα, Παναγοπούλου Μαρία, Κορδή Μίνα, Γράμμη Ελευθερία, Κορδή Νίκη, Στέργιου Ανδριάννα,

Στην αποστολή ήταν ακόμα: Κακκαβά Μαρία, Βαρβιτσιώτη Νίκη, Χουλιάρα Κατερίνα, Βαρβιτσιώτη Θεοδώρα.

Απουσίαζαν: Αναγνωστοπούλου Κ. Κοτσορώνη Ελ. Κανελλόπούλου Γ. Σιακαμπέτη Ι. Πατερέλη Ι. Αλιάη Αμ.

Στο τέλος της αναμέτρησης τα κορίτσια και των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλισμένες από το γήπεδο, δείχνοντας, διαδάσκοντας ήθος, ενώ παρατάχθηκαν με ροζ κορδελάκια κατά του καρκίνου του μαστού.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Καλαβρύτων ως πρώτος προπονητής στην γυναικεία ομάδα έκανε ο Αλέξης Χουλιάρας! 

Γιατρός του αγώνα η κα Χαρά Σακαρέλου.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος που παρακολούθησε τον αγώνα συνεχάρη και τις δύο ομάδες για το υψηλό αγωνιστικό τους φρόνημα αλλά και το ήθος τους.  




























{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.