HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνελήφθη 73χρονος ως υπαίτιος για την πυρκαγιά στην Άνω Ψωφίδα

Συνελήφθη από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, ο υπαίτιος για την πυρκαγιά στην Άνω Ψωφίδα την 02-10-2021 και παρ...



Συνελήφθη από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, ο υπαίτιος για την πυρκαγιά στην Άνω Ψωφίδα την 02-10-2021 και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, πρόκειται άντρα, 73 ετών κάτοικο Άνω Ψωφίδας, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάψει σκουπίδια και ξερά χόρτα έξω από το σπίτι του προκάλεσε πυρκαγιά η οποία εξαπλώθηκε στην γύρω περιοχή, έκαψε 30 περίπου στρέμματα Αγροτοδασικής έκτασης και απείλησε άμεσα τον Οικισμό της Άνω Ψωφίδας.

Να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι ΔΕΝ επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση φλόγας μέχρι και 31-10-2021 όπου αναμένεται (λογικά) η λήξη της αντιπυρικής περιόδου. Πολύ μεγάλη προσοχή από όλους τους πολίτες, ο κίνδυνος της πυρκαγιάς είναι υπαρκτός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.