HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

5 Δεκεμβρίου το 3ο RALLY REGULARITY Monte Vostitsa σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Το  Αθλητικό Σωματείο  Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ  ύστερα από  έγκριση της Ομοσπονδίας ΟΜΑΕ  διοργανώνει  τον εξ αναβολής  αγώνα 3ο RALLY REGULARITY  ...



Το  Αθλητικό Σωματείο  Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ  ύστερα από  έγκριση της Ομοσπονδίας ΟΜΑΕ  διοργανώνει  τον εξ αναβολής  αγώνα 3ο RALLY REGULARITY  Monte Vostitsa  το Σάββατο 4  και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.
Ο αγώνας  αποτελεί  τον  τελευταίο  γύρο του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  RALLY  REGULARITY  Ιστορικών  αυτοκινήτων  της  ΟΜΑΕ  και θα  πραγματοποιηθεί  στην  ευρύτερη  περιοχή  της  ορεινής  Αιγιάλειας  και  των Καλαβρύτων, σε πολύ  γνωστές  θεαματικές  και  τεχνικές  ειδικές  διαδρομές , που έγραψαν  ιστορία στους  αγώνες  RALLY .
Το χειμερινό  τοπίο, η ιστορία και  τα παραδοσιακά χωριά  της  περιοχής είναι σίγουρο πως  θα μαγέψουν και  θα αποζημιώσουν  τους  συμμετέχοντες και τους  θεατές. 
Η εκκίνηση,  ο τερματισμός  και  η απονομή  του  αγώνα θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην  Πλατεία  Υψηλών Αλωνίων στο  Αίγιο , γνωστό και σαν μπαλκόνι του Κορινθιακού για την υπέροχη  θέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.