Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Χόρευε στην βροχή και πέτυχε εμφαντική νίκη 4-2 επί του Ψαθόπυργου στο Ρίο

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που επικράτησε στο γήπεδο του Ρίου της ομάδας του Ψαθόπυργου με 4-2 στα πλαίσια της 5η; αγων...



Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που επικράτησε στο γήπεδο του Ρίου της ομάδας του Ψαθόπυργου με 4-2 στα πλαίσια της 5η; αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας.

Παίζοντας με ψυχή και πάθος κάτω από βροχή η ομάδα των Καλαβρύτων, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στην πρώτη κατηγορία.

Από το πρώτο λεπτό τα Καλάβρυτα έδειξαν οτι κατέβηκαν για το "τρίποντο" με απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι τους, σφικτή άμυνα, δημιουργικό κέντρο και αποτελεσματική επίθεση. Η αναμέτρηση στο 50' ήταν 0-3 και στο 60' με πέναλτι οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ και στο 70' μετά από ένα περίεργο τέρμα που χρεώθηκε τελικά αυτογκολ στο Λέση έγινε το 2-3. Μέχρι εκεί, γιατί τα Καλάβρυτα δεν έδιναν άλλα περιθώρια λάθους και στο 88' σημειώθηκε το 2-4. 

Τα τέσσερα τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο. Το πρώτο σημειώθηκε από τον αρχηγό τον Νίκο Παπαγεωργίου με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκλαβά στο 45' . Στο 46'  ήρθε ένα γκολ μαγεία από τον Γιώργο Τσαβαλά, κάθετη πανέξυπνη μπαλιά του Μάριου Μητρόπουλου, με τον Γιώργο Τσαβαλά ανάμεσα από δυο αντιπάλους να κεραυνοβολεί τον Βεντούρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο "Γ". Στο 50 ήρθε η σειρά του Ασπρούκου, που σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας της μπάλα στον ουρανό των δικτύων, πάλι από ασιστ του Μητρόπουλου. Το "κερασάκι στην τούρτα" στο 88' από τον Μάκη Βραχλιώτη που με διαγώνιο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα και αυτός στο "Γ" (τρίτη ασίστ του Μητρόπουλου στο παιχνίδι)


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Θεοδωρόπουλος, Μπαρλάς, Χρονόπουλος, Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Σαρρής, Παπαδόπουλος (55’ Νικολάτος), Χίνκου (63’ Διαμαντόπουλος), Καλαμπόκας, Καλούδης.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Βλάχος, Γκλαβάς (88’ Κέφα), Θεοδοσίου, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος (79’ Κουτρουμάνης), Σ. Τζαβαλάς, Γ. Τζαβαλάς, Μητρόπουλος, Ασπρούκος (85’ Βραχλιώτης).

Την Τετάρτη 27/10 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ θα υποδεχθεί την Ακράτα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής














{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.