Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στην Κλειτορία για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

Στην Κλειτορία επέλεξε να βρίσκεται χθες 28η Οκτωβρίου, στα ματωμένα χώματα του Δήμου Καλαβρύτων, ημέρα της Εθνικής Επετείου, η Βουλευτής Α...



Στην Κλειτορία επέλεξε να βρίσκεται χθες 28η Οκτωβρίου, στα ματωμένα χώματα του Δήμου Καλαβρύτων, ημέρα της Εθνικής Επετείου, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η Αχαιή Βουλευτής θέλησε να τιμήσει με την παρουσία της την περιοχή που γράφτηκε στην ιστορία και στη μνήμη όλων μας για τη θυσία των κατοίκων της στη διάρκεια της κατοχής. Η κα Αλεξοπούλου παραβρέθηκε στη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων, τιμώντας τους νεκρούς της ματωμένης γης του ’40 και παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με την οικογένειά της. Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της Κλειτορίας, επιχειρηματίες, τοπικούς και πολιτικούς παράγοντες για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.