Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Χωρίς παρέλαση η 28η Οκτωβρίου στην πόλη των Καλαβρύτων

Ανησυχία και αναβολή της Μαθητικής Παρέλασης η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και της επετείου του ...



Ανησυχία και αναβολή της Μαθητικής Παρέλασης η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και της επετείου του «ΟΧΙ», προκάλεσε ο εντοπισμός κρουσμάτων κορονοϊού σε Γυμνάσιο και Λύκειο (ΓΕΛ) των Καλαβρύτων. 
Συνολικά παρουσιάστηκαν έξι κρούσματα σε δύο τάξεις του σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός» με αποτέλεσμα αργά το απόγευμα χθες Τρίτη, μετά από εισήγηση των διευθυντών των σχολικών μονάδων, να αποφασιστεί η αναβολή της μαθητικής παρέλασης.
Η απόφαση για την αναβολή των παρελάσεων ελήφθη διότι τα έξι κρούσματα δεν συσχετίζονται μεταξύ τους γεγονός το οποίο προβληματίζει σε σχέση με την πιθανή μόλυνση και άλλων στενών επαφών.
Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, θα διενεργήσει διαγνωστικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) αύριο Πέμπτη 28/10 από 09:30 έως 12:30, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.