HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Την "πρόδωσε" η κούραση - Ήττα 2-1 από τον Αετό Πάτρας

Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια (Κυριακή εκτός με τον Ψαθόπυργο 2-4, Τετάρτη εντός με Ακράτα 3-2) και η απουσία του Σταύρου Τσαβαλά, αλλά ...



Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια (Κυριακή εκτός με τον Ψαθόπυργο 2-4, Τετάρτη εντός με Ακράτα 3-2) και η απουσία του Σταύρου Τσαβαλά, αλλά στάθηκε εμπόδιο στα Καλάβρυτα ωστε να κάνουν "τρία στα τρία" γνωρίζοντας της ήττα από τον Αετό Πάτρας με 2-1.

Οι πατρινοί προηγήθηκαν με γκολ από τα "αποδυτήρια" αφού στο 3ο μόλις λεπτό, έπειτα από λάθος των παικτών της ΑΕΚ άνοιξαν το σκορ.  Τα Καλάβρυτα προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μπήκαν πιο δυνατά και στο 55' έπειτα από σέντρα-φαουλ του Λέση, ο Γ.Τσαβαλάς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και βρήκε τον Ασπρούκο ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα, ισοφάρισε για την ομάδα των Καλαβρύτων. Μέχρι το 70' τα Καλάβρυτα στάθηκαν καλά αλλά οι δυνάμεις και το καθαρό μυαλό έλειπαν. Ο Αετός Πάτρας πίεσαν και στο 85' σημείωσαν το νικητήριο τέρμα.

Τα Καλάβρυτα είχαν δοκάρι στο 16' 

Οι συνθέσεις:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Παπαχριστόπουλος - Βλάχος): Λέσης, Βλάχος, Γκλαβάς (46' Ρετζλινο), Θεοδοσίου, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Γ.Τσαβαλάς ( 71' Μαραγκός), Κουτρουμάνης (85' Βραχλιώτης), Ασπρούκος.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ράντος): Καλλιακμάνης, Χαλκιόπουλος, Λερούνης, Καραπιπέρης (88' Ασκούνης), Λαζανάς, Καρακάσης (78' Παπαχρήστος), Παπαδιονυσίου, Μουτζόπουλος (60' Κλουκίνας), Μαράτος , Σχοινάς (78' Κωστόπουλος), Ραμαντάνης 

Με πολλά λάθη και για τις δυο ομάδες ο διαιτητής  Ευάγγελος Σαφαρίκας και οι βοηθοί του Ιωάννης Κουτσοχέρας και Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Τα αποτελέσματα
Α' Κατηγορία - 6η αγωνιστική - 
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Καλάβρυτα-Αετός Πατρών 1-2 (55΄Aσπρούκος – 3΄Λαζανάς, 85΄ Κλουκίνας)
Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας-Άνω Καστρίτσι 3-0 (38΄, 57΄ Παναγιωτόπουλος, 75΄Πρέζας)
Δαβουρλής K΄ 92-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-2 (74΄ Μπάνη – 13΄ Σπανός, 23΄Μιχαηλίδης)
Θύελλα Αιγίου-Νίκη Προαστίου 1-4 (41’ Τιμοθέου – 17’ πεν., 34’ πεν. Διαμαντόπουλος, 52΄ Σαμαντάς, 78΄ Πατρώνης)

Βαθμολογία:








{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.