HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόβαση Harley-Davidson στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Απόβαση στα Καλάβρυτα έκαναν εκδρομείς μέλη club της Harley-Davidson από πολλά μέρη της Ελλάδας. Εντυπωσιακές μηχανές πλημμύρησαν τους δρόμο...



Απόβαση στα Καλάβρυτα έκαναν εκδρομείς μέλη club της Harley-Davidson από πολλά μέρη της Ελλάδας. Εντυπωσιακές μηχανές πλημμύρησαν τους δρόμος των Καλαβρύτων και έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο. Οι μηχανόβιοι εκδρομείς επισκέφθηκαν την Αγία Λαύρα όπου ξεναγήθηκαν από την Ηγούμενο της Μονής π. Ευσέβιο, το Μουσείο Καλαβρυτινό Ολοκαυτώματος και το Πανελλήνιο Ηρώο Αγωνιστών 1821 όπου ξεναγήθηκαν από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο. Τους μοτοσικλετιστές συνόδευσε και ο Θύμιος Τζόβολος επικεφαλής της ομάδας Εnduro Καλαβρύτων "red-fox"

Η Harley-Davidson είναι αμερικανική βιομηχανία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες. Ιδρύθηκε το 1903 από τους Ουίλιαμ Χάρλεϊ και Άρθουρ Ντέιβιντσον στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Είναι μία από τις δύο βιομηχανίες μοτοσικλετών που κατάφεραν να επιβιώσουν από την ύφεση του 1929.
H εταιρία κατασκευάζει μοτοσικλέτες τύπου chopper με κλασικό ντιζάιν. Τα μοντέλα της αποτελούν αντικείμενο λατρείας και έχουν πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.