HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, τ...



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, στην Πάτρα.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να αποφύγει πεζή που κινούταν σε κεντρική οδό της πόλης, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με ποδήλατο, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, πέντε  ημεδαποί, τρεις ενήλικοι και δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αποξήλωσαν καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα καλώδια, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιόκτητη τους. 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σύλληψη ανήλικου για απόπειρα ληστείας
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος,  διότι προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την τσάντα της, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του. 

Σύλληψη δυο αλλοδαπών  για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας που περιείχε δυο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, τρεις τραπεζικές κάρτες και προσωπικά της έγγραφα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.