Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων του Προμηθέα Πάτρας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

Τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του «Προμηθέα Πάτρας» που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Μπάσκετ, υποδέχθηκε ο Περιφερ...



Τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του «Προμηθέα Πάτρας» που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Μπάσκετ, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  στο γραφείο του, σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να κυνηγούν σημαντικούς στόχους, έστω κι αν αυτό συνεπάγεται θυσίες. Ευχήθηκε στην ομάδα του «Προμηθέα» καλή επιτυχία και σε επόμενους αγώνες, ενώ τόνισε, ότι, η Περιφέρεια στηρίζει κάθε διοργάνωση που προάγει τον Αθλητισμό.

Από την πλευρά τους ο Γενικός Γραμματέας Παντελής Αθανασίου, ο team manager Ιωάννης Τσούνας  και ο προπονητής Ανδρέας Μελιγδής ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη, ενώ οι αθλητές Κοσμάς Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καλιακούδας, Σπύρος Χρυσανθόπουλος, Γρηγόρης Αναγνωστόπουλος, Ιωάννης Νικολόπουλος και Γιώργος Μαργαλιάς  παρέδωσαν στον κ. Φαρμάκη την αγωνιστική φανέλα της ομάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.