Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ενδοκρινολογικό ιατρείο μια φορά το μήνα σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ

Μετά την συνταξιοδότηση του ιατρού ενδοκρινολόγου Κώστα Μάρκου από τη θέση που κατείχε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, εκδήλωσε...



Μετά την συνταξιοδότηση του ιατρού ενδοκρινολόγου Κώστα Μάρκου από τη θέση που κατείχε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, εκδήλωσε την επιθυμία για την συνέχιση του εθελοντικού ιατρείου που από ετών πραγματοποιεί στο νοσοκομείο μας. Αναζητώντας το θεσμικό πλαίσιο, απευθυνθήκαμε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του οποίου είναι μέλος (η εθελοντική του δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι γνωστή σε όλους μας) και η ανταπόκριση του προέδρου dr Γιάννη Αυγερινού ήταν άμεση, συναινώντας στο αίτημά μας.

Έτσι, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων θα πραγματοποιεί εθελοντικό ενδοκρινολογικό ιατρείο μια φορά το μήνα με τη συμμετοχή του μέλους του ΕΕΣ ιατρού ενδοκρινολόγου Κώστα Μάρκου, έως την κάλυψη του εξωτερικού ιατρείου με οποιονδήποτε τρόπο (πρόσληψη, επισκέπτης ιατρός, κλπ)  από κρατικό λειτουργό.

Το Ιατρείο θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός, ειδικά δε για το μήνα Σεπτέμβριο/2021 το ιατρείο θα γίνει την Τρίτη 14/09/2021.

Το νοσοκομείο Καλαβρύτων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον συμπολίτη μας γιατρό & Βουλευτή Κώστα Μάρκου καθώς και στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού dr Γιάννη Αυγερινό για την συνέχιση αυτής της εθελοντικής δράσης, η οποία έως σήμερα προσέφερε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης και αποφυγής ταλαιπωρίας στους κατοίκους της πόλης των Καλαβρύτων και των 65 ορεινών κοινοτήτων του δήμου.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Ιωάννα Σφυρή


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.