HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη δύο ημεδαπών  για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πα...


Σύλληψη δύο ημεδαπών  για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών, διότι διέρρηξαν αυτοκίνητο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των  (50) ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα, αξίας (200) ευρώ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. 

Ειδικότερα, ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με αλλοδαπό άνδρα και προσποιούμενος τεχνικό εταιρείας με το πρόσχημα αναβάθμισης του επιπέδου προστασίας του υπολογιστή, από κακόβουλες ενέργειες, έπεισε τον παθόντα να του επιτρέψει την πρόσβαση στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από λογαριασμούς του παθόντα, με ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων, σε λογαριασμούς τρίτων, περισσότερα από (20.000) ευρώ.

Σύλληψη  ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες το απόγευμα, στον Πύργο Ηλείας, αφαίρεσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό. 

Σύλληψη οχτώ ατόμων για παράβαση νομοθεσίας για τα ναρκωτικά – εγκληματική οργάνωση

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οκτώ άτομα και συγκεκριμένα, πέντε ημεδαποί εκ των οποίων τρεις άνδρες και δυο γυναίκες, καθώς και τρεις αλλοδαποί (ένας άνδρας και δυο γυναίκες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης και αγοράς ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δυο ημεδαπούς άνδρες και την μια ημεδαπή γυναίκα και σε αστυνομικό έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν στη κατοχή τους και κατέσχεσαν μικροποσότητες ηρωίνης και τους συνέλαβαν.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις  συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τις δυο αλλοδαπές γυναίκες, λίγη ώρα νωρίτερα, ενώ ο αλλοδαπός άνδρας επόπτευε τις αγοραπωλησίες.   

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν τους υπόλοιπους δράστες στην οικία ενός από αυτούς και τους συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16,1) γραμμάρια ηρωίνης, (120) ευρώ, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δυο κινητά τηλέφωνα. 

   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.