HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: "Ενημέρωση, Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του Μαστού" με σημαντικούς ομιλητές

Ο Δήμος Καλαβρύτων και η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας πραγματοποιήσε, με επιτυχία, το απόγευμα της Παρασκευής 10/9, με αφορμή τον εορτασμό ...



Ο Δήμος Καλαβρύτων και η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας πραγματοποιήσε, με επιτυχία, το απόγευμα της Παρασκευής 10/9, με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα "Ενημέρωση, Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του Μαστού" με σημαντικούς ομιλητές.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης και ο αιδεσιμολογιώτατος π.Κωνσταντίνος Μητρόπουλος Γενικός Αρχιερατικός Επαρχίας Καλαβρύτων 

Για το σημαντικό αυτό θέμα μιλούν:

Η Δρ.Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γυναικολόγος-Χειρουργός-Μαστολόγος-Ογκολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Διευθ. της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, Εθνικός εκπρόσωπος της Ελλάδος στην ECIBC,  εκπρόσωπος του ΠΙΣ στη UEMS για τη χειρουργική εκπαίδευση στον καρκίνο του μαστού, με θέμα: "Κλινική εξέταση, Διαγνωστικές Μέθοδοι διερεύνησης των παθήσεων του μαστού και χειρουργική αντιμετώπιση"

Ο Δρ Γεώργιος Κόκκαλης, πλαστικός χειρουργός, τ. Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Ο Άγιος Σάββας", ταμίας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας με Θέμα "Πλαστική Αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή" 

Η Εύα Ντελιδάκη, Δημοσιογράφος Υγείας-Συγγραφέας, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Πιστοποιημένη εμψυχώτρια μέσω θεραπείας γέλιου με Θέμα "Όταν ο καρκίνος του μαστού είναι παρόν , η εμψύχωση με την γνώση θεραπεύουν"

Η Γεωργία Καπώλη κλινική Διαιτολόγος, Διατροφολόγος MSC, Επιστημονική ομάδα ΛΟΓΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Θέμα "Διατροφή κατά του καρκίνου του μαστού"

Το Σάββατο 11/96 στην πρώην μαθητική εστία, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν κλινική εξέταση μαστών και υπερηχογράφημα μαστών στο "πέτρινο" 10πμ-2μμ και 3-6μμ







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.