HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ: Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού Της Ιεράς Μητροπόλεως «Τα Αγγε...



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού Της Ιεράς Μητροπόλεως «Τα Αγγελουδάκια», καθώς επίσης όλα τα Μέλη του Δ. Σ. και οι εργαζόμενοι εκφράζουν την βαθυτάτη οδύνη τους για τον αιφνίδιο και αδόκητο θάνατο του προσφιλούς υπαλλήλου του Σταθμού Αθανασίου Ευθυμίου και διερμηνεύουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του νεότατου υπαλλήλου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την ιερατική οικογένεια του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Χρήστου Τσάκαλου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αλλά και όλη την Ιερά Μητρόπολη και την τοπική κοινωνία.

Το Δ. Σ του Βρεφονηπιακού Σταθμού δια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας εύχεται ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, να χαρίζει την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του και να τους δώσει δύναμη, υπομονή και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρώπινης δοκιμασίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.