HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Αυτοκτόνησε» η Εθνική στο Κόσοβο

Η Εθνική μας ομάδα έχασε στο Κόσοβο μία «δική» της νίκη και την Τετάρτη με τους Σκανδιναβούς μόνο με νίκη θα έχει ουσιαστικές ελπίδες έστω ...



Η Εθνική μας ομάδα έχασε στο Κόσοβο μία «δική» της νίκη και την Τετάρτη με τους Σκανδιναβούς μόνο με νίκη θα έχει ουσιαστικές ελπίδες έστω για τη 2η θέση. Στην κορυφή του ομίλου πέρασαν οι Ισπανοί.
Μόνο ως «αυτοκτονία» μπορεί να χαρακτηριστεί το αποψινό (5/9) 1-1 της Εθνικής μας στο Κόσοβο, καθώς μέχρι και τις καθυστερήσεις κράταγε μία υπερπολύτιμη νίκη. Ομως δεν την πήρε, έμεινε στην 4η θέση και πλέον βρίσκεται στο «-6» από τους 2ους Σουηδούς, τους οποίος και θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τετάρτη ( 8/9).
Ηδη οι ελπίδες πρόκρισης της «γαλανόλευκης» στο επόμενο Μουντιάλ έχουν μειωθεί αισθητά στο βαθμό της ελαχιστοποίησης και για να γίνεται από εδώ και πέρα ουσιαστική κουβέντα για πιθανή κατάληψη μίας εκ των 2 πρώτων θέσεων του ομίλου, στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να πάρει τη νίκη.

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάντ): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι (78′ Φαζλίζι), Χαντεργκιονάι, Χαλίμι (84′ Μουσλίγια), Ντρέσεβιτς, Β. Μπερίσα (78′ Λιοσάι), Καστράτι (46′ Μπίτικι), Μουρίκι, Ράσιτσα.

Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας (89′ Παπαδόπουλος), Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δουβίκας (63′ Μάνταλος), Παυλίδης (80′ Φούντας).

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ οι Ισπανοί έκαναν.. περίπατο (4-0) με τη Γεωργία και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή, αλλά με 2 παιχνίδια περισσότερα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
Ισπανία 5 10
----------------------------------
Σουηδία 3 9
----------------------------------
Κόσοβο 4 4
Ελλάδα 3 3
Γεωργία 5 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/9)
Ελλάδα – Σουηδία
Κόσοβο – Ισπανία

από: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.