HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ντεμπούτο για τον 14χρονο Αντριάνο στην Α.Ε. Καλαβρύτων

Η ομάδα των Καλαβρύτων ξεκίνησε με ήττα 3-1 τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Νίκ...



Η ομάδα των Καλαβρύτων ξεκίνησε με ήττα 3-1 τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Νίκης Προαστείου. Για τα Καλάβρυτα απουσίαζαν οι τραυματίες Σταύρος Τσαβαλάς, Χρήστος Φεφές και οι Ρετζίνο και Θεοτοκάτος ενώ έπαιξε για λίγο ο ανέτοιμος ακόμα λόγω τραυματισμού Κουτρουμάνης. (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ)

Την πρώτη εμφάνιση στην μεγάλη ομάδα στα 14 του έκανε ο Αντριάνο Ντάτσι, μαθητής του Γυμνασίου Καλαβρύτων, ένα ταλαντούχο παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες της Α.Ε.Καλαβρύτων, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ντεμπούτο έκαναν, οι Κώστας Φεφές που ανεβάζει στροφές και θα είναι πολύτιμο εργαλείο στην μηχανή της ομάδας, ο 17χρονος Θεοδόσης Θεοδοσίου που έπαιξε για 90΄λεπτά και ο Μαραγκός που και αυτός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Αντριάνο Ντάτσι, έρχεται να συμπληρώσει τις επίσημες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων στην Α΄κατηγορία του16χρονου Γιώργου Φλογερά, του 17χρονου Θεοδόση Θεδοσίου, του 16 χρονου Ρετζίνο Κέφα και του 16χρονου Μιχάλη Σκάρπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.